fredag

Hej bloggisen!! Just nu är jag hemma i Grötsjö, är på bättringsvägen idag. Fick migrän i tisdagsnatt, så blev hemma onsdag och torsdag. Tänkte åka till skolan idag men mådde så dåligt imorse och vart inte alls på humör, har lite ångest att jag inte åkte men men.
Idag är det fredag vilket är superskönt så nu behöver jag inte oroa mig över skolan nåt mer för denna veckan iallafall. Snart kommer iallafall Emil hem och om en liten stund åker vi ner till Karlskrona, jag åker nog hem till mamma för jag orkar nog inte göra nåt ikväll. Blir så jobbigt när Emil skruva hela natten och jag bara ligger och sover hos min kompis haha. Lite fredagsmys får det bli, först ska jag upp på stan för att lämna tillbaka en kofta som gick sönder efter första användningen, suck..
 
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0