new crib

Jag bara känner att det här med att blogg ofta gick lite i kras. Det har bara varit så himla mycket de senaste veckorna, blev dösjuk efter att opererat bort en visdomstand som växte rent år helvete. I 3 veckor var jag sängliggandes, nu är jag frisk men har fortfarande problem med tänderna runtomkring såret som blev infekterat.. Efter och innan denna tråkiga händelse så hade jag väl inget bloggsug eller vad man ska kalla det hehe.
 
Mitt i allt det där så kom ju flytten, och det känns så bra nu. Jag hoppas verkligen att jag orkar med pendlandet varje dag, det är ju inte så lång tid kvar nu iallafall.
Myser framför brasan varje kväll
Finaste vännen med Rocky-bus som tyckte att det var kul att kasta av mig häromveckan >< blev en god kladdkaka sen iallafall ;)
Glassmys i sjukstugan

Kommentarer
Postat av: Michelle

Men wow! Hur mysigt måste det inte vara att kunna mysa framför brasan hemma varje kväll, önskade att jag kunde ha så i min lilla etta också ;) Haha!

Michelle, Connect.blogg.se

2016-06-05 @ 12:16:26 - http://connect.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0