Snökaos och annat skit

 
Lisa
 
Hej. Jag har varit lite seg på bloggfronten men har inte haft något intressant att berätta eller foton att visa. Nu har jag iallafall fått min nya mobil, en vecka idag har jag haft den. Vilket är sååå skönt. Fick en släng av nån magsjuka eller nåt natten till tisdagen. Lagom kul, blev bättre på tisdagskvällen. Spenderade hela onsdagen i stallet, gjorde ingenting förutom att vi försöker få iordning på sadelkammaren som är kaos men nu börjar det bli iordning. I dag kom jag inte ens till skolan, var lagom glad imorse. Eller inte.
 
 
 
Holly i sin nya grimma.
Hon är ju inte min häst men vill ju att min gullegris ska ha det bästa av det bästa, alltid tihi. Sen måste vi matcha också. Och sen så är det ju typiskt att det kom mer snö, inridningen bara flyttas fram heela tiden.. Vill bli färdig nuu.
 

Hoppträning idag👌🏼 Classemannen levererar 🐴#hoppning

En video publicerad av Fanny Maria (@pastellmoln) Feb 3, 2017 kl. 8:12 PST


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0