Pineapple

Hittade en cool app den finner ni HÄR, vem vill inte vara en annanas liksom? Jag som inte ens tål annanas haha.
Sommaren som aldrig kom börjar väl lida mot sitt slut, tycker jag. Min sommar har bestått av jobb och lite mer jobb. Sen har jag inte orkat göra så mycket mer, ett par turer till stallet har det blivit också men inte så mycket. Och just det, vi körde en vända till Gekås och köpte lite nytt till hemmet. Hittade även en snygg tröja men den kan jag visa en annan gång. Idag så är jag ledig och har suttit och sökt lite jobb eftersom mitt vikariat börjar såsom denna sommar lida mot sitt slut. Hoppas jag får en tjänst innan hösten, så man slipper gå arbetslös.
Vad hittar ni på? Jag ska iallafall på Polenkryssning på söndag med Emil, om vi nu kommer på utan pass. Vi kom aldrig så långt..
Ha de

Kommentarer
Postat av: Ida - foto & häst

Så cool bild!!

Svar: Tack!
Fanny Ståhl

2017-08-21 @ 22:51:35 - http://idanilssonphoto.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0