Att komma tillbaka och börja om på nytt

Jag vet inte riktigt vilken ände som jag ska börja i. Men vi kan väl börja med att jag och Emil har bestämt oss för att börja ett "nytt liv" för att komma in i någon form av rutin. För mig har det börjat sådär, känner mig liksom rastlös men orkar ingenting.
Men vi kan spola tillbaka lite till, jag slutade rida Lookie någon gång tidig vår / sent i vintras. Inget speciellt så men hittade en ny häst som heter Dregen, har gått sådär med ridningen har liksom inte prioriterat den riktigt. Skiftar lite med att rida honom då det blir för mycket ibland så rider en annan häst också vid namn Prince (Nugget). Våren rullade på och sommaren kom, lyckades även bryta min handled. Igen. Så ingen ridning på hela sommaren. Jättekul liksom! Fyllde 21 den 4 augusti, hade en mycket trevlig helg. Den 6 augusti blev jag av med gipset, det var efterlängtat. Haft extremt ont i handleden så blev sjukskriven 3 veckor till. Börjar jobba på fredag igen.
 
Det här är väl en kort recap om vad som hänt, finns mycket mer därtill men ingen orkar väl läsa haha. Jag ska iallafall komma igång på riktigt nu med träning osv. Så tänkte använda bloggen som verktyg, för lite motivation. Typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0