Jazz

Jazzen 
Just nu så tar stressen över ALLT. Skola, körkort, hemmafix, ännu mera plugg. Ingenting går ihop just nu. Som toppen på moset så försov vi oss i morse, med världens migrän satte jag mig i bilen och bara skulle iväg men klockan tickade och vi vände hem (vilket betyder att jag missade mössprovningen inför studenten, bra där..) och la mig på soffan och kände att livet är på botten. Har bara lust att slita av mig håret och gräva ett hål i marken och lägga mig där. Men vad hjälper det..?
 
Nu är vi iallafall snart inne på ett lov, vilket betyder att jag kan sätta mig ner i lugn och ro och beta av lite skoluppgifer, samt åka till Sandra och rida lite. Har inte ens vågat fråga om vilka hästar som finns kvar, jag fäster mig för lätt haha. Men livet är kaos just nu, jag har iallafall Emil som lyser upp min stressiga vardag!
Hej! Fanny heter jag, är 21 år och är bosatt utanför Karlskrona med min sambo. Här kommer ni att få ta del av min vardag som består utav hästar, fotografering och lite andra äventyr.

Follow