Inspiration // Autumn

Lite höstinspiration
Man har verkligen inte accepterat att det faktiskt är höst, det har varit varmt så länge att man mentalt är kvar i sommaren. Under mina fem praktikveckor (som efter idag är över, snyft) har vi nog haft regn 2 dagar. Alltså det kan inte stämma!? Det har varit väldigt skönt ändå måste jag säga, men nu börjar vi gå mot kallare tider. Nån gång måste det ju ske.
 
Jag älskar faktiskt hösten, visserligen så vill man ju ha sommar året om men att kunna tända kaminen varje kväll och mysa i soffan är ju så himla härligt.
Ikväll så ska jag och Emil laga god mat och äta en massa onyttigheter, det är ju trotsallt fredag. Lite tid tillsammans är bra tycker jag. På lördag blir det jobb i ett par timmar för mig nere i Karlskrona, jag har inte varit nere på evigheter. Men blir en kort visit. Och på söndag så åker vi in till Kalmar, först ska jag på konståkningsträning eftersom min fot äntligen känns bättre (hoppar av lycka!!) sen blir det en liten runda på stan för att förnya höstgarderoben och skönhetsförådet hihi.
Hej! Fanny heter jag, är 21 år och är bosatt utanför Karlskrona med min sambo. Här kommer ni att få ta del av min vardag som består utav hästar, fotografering och lite andra äventyr.

Follow