It's all a blur

Sigridfår pryda min blogg idag.
Nu ska jag hoppa in i dusch, göra mig i ordning, plugga och sedan gå ut på en fotorunda. Vädret är så tråkigt men det skiter jag i. Nåt kan man väll hitta, funderar på lite självporträtt nere vid vattnet, hade varit lite mysigt. Ville ta ut min lilla ninis med men det är för kallt och blåsigt.
Helgen är fullbokad, iallafall lördagkväll och hela söndagen, födelsedagsfirande i Kalmar imorgon så innan dess får det bli en runda hem till pappa. Sen får jag inte glömma att träna idag och imorgon heller. 1 timmes pilates idag och 30min imorgon. Jag är ju så himla stel på konståkningen och får ont precis överallt efter 20min, måste bli bättre på mina träningsrutiner. Men vem har ork till det egentligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0