Minimalistiska drömmar

Minimalism, att leva ett liv med enbart nödvändiga saker och väldigt organiserad har jag aldrig gjort. Dock så har jag under de senaste månaderna varit insnöad på det här med minimalism. Jag har bestämt mig för att kapa mina emotionella band till mina prylar och kläder. Nu när vi ska flytta så kan det vara rätt skönt att sålla bort allt och införskaffa sig nya och fräscha saker. Lägga lite mer pengar på det jag handlar så att det blir mer kvalitet och inte kvantitet.
 
Dagen har iprincip bara börjat och jag mår inte alls bra. Sömn, vad är det? Vaknade upp jättetidigt imorse och hade världens migrän och den är inte borta än trots en massa vila, vatten och migräntabletter (som jag inte minns vad dem heter). Jag känner mig lite piggare, och ska nu packa för att sen åka hem. Har suttit och försökt plugga men det gick inget vidare därav ett snabbt inlägg här..
 
Bildkälla
 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14677541/?claim=wduj8wn7kq8">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Kommentarer
Postat av: Lili

Försöker också leva mer minimalistiskt, känns som en väldigt bra idé att inte shoppa mer än absolut nödvändigt och att inte vara bunden till för många saker.

2016-01-28 @ 11:06:05 - http://zilverka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0