Sjuk och ny bloggdesign

Hej! Jag har legat hemma sjuk i flera dagar, det har verkligen varit på botten. Inatt mådde jag hur dåligt som helst, och ångrar egentligen att jag inte ringde akuten eller nåt. Fick en fruktansvärd smärta över bröstet och hjärtmuskeln men det gick över efter en stund. Men det känns inte normalt :(. Idag känner jag mig någolunda bättre men händer det igen så får jag väl åka in. Så himla drygt för det är inte det jag behöver just nu. Men kan inte alltid var lätt.
 
Jag försöker verkligen blogga mer men det har liksom inte hänt något som har varit värt att skriva om. Allt känns liksom jättetråkigt och jag vill ju verkligen blogga mer än vad jag gör. Pular lite med designer så att jag ska få motivation. Så vi får se vad som händer :)


Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0