Sjukdag

2 redigeringar
Så himla typiskt att jag blev såhär sjuk. Förkyld och feber, tog en vända i skogen. Kameran var med för ville se om jag kunde hitta några rådjur, men icke. Enbart en massa skall från dem men jag fick inte syn på dem. Ser dem alltid när jag inte har en kamera eller mobil med mig.
 
Här är iallafall ett porträtt och två från i lördags. Kameran börjar ge sig nu tyvärr. Ska försöka införskaffa mig en ny snart. Men vet inte om jag ska prioritera ny dator eller kamera. Nu när jag slutar skolan i sommar så har vi (jag) ingen dator längre. Vi streamar ju mycket film så det blir nog ny bärbar iallafall.

Kommentarer
Postat av: Coumba

Vackra bilder :)

Svar: Tack :)
Fanny Ståhl

2017-01-24 @ 17:24:04 - http://coumbas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0