Sömnlösa nätter

Idag är det en extra jobbig dag. Jag har legat och vridit och vänt på mig hela natten, somnade runt kl10 och Emil en timme tidigare fast i soffan och det var omöjligt att få upp honom. Jag vaknade kl 00 igen då tog jag täcket och kuddar så bäddade jag ner oss i soffan. Kunde liksom inte sova utan min älskling.
 
Men tyvärr så blev min rygg bara ännu värre, har inte nämnt att jag haft ont i flera dagar. Sedan så vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk, migränliknande så jag stannade hemma idag. Vilket jag inte borde men eftersom vi har stall på schemat så såg jag ingen idé till att åka.
 
Man får ha dåliga dagar ibland. Imorgon börjar vi om på nytt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0