Long time no seen

Det var ett tag sedan. Borde kanske bli lite mer aktiv, men mitt liv är något fruktansvärt ointressant. Jag har enbart sju dagar kvar innan studenten, alltså hur sjukt är inte det!? Sju dagar, dessa tre åren har varit rena karusellen. Haft en underbar praktik i år, har lärt mig så mycket. Jag har då gått och blivit med två jobb, ett på äldreboendet och sedan i stallet om man nu kan kalla det jobb. Ska bli en mycket rolig sommar. Inte så mycket fritid men det får man väl stå ut med och hitta på något roligt så fort jag är ledig.
 
Vår skola har bal på tisdag, men utbildningen till jobbet kom i vägen och orkar inte stressa från Kalmar, hem (Nybro-ish) och sen till skolan (Växjö). Usch, nej då hoppar jag det. Min balklänning får hänga i garderoben till ett annat tillfälle.
 
Ha de.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0