Beauty Box - September

Det här är min andra beauty box från Look fantastic. Det är faktiskt min första gång jag köper något sådant, har en box kvar på min prenumeration. Det är sån lyx att få hem en sån här för ca 179kr i månaden beroende på vilken prenumeration man väljer och så är innehållet värt så mycket mer. Bra alternativ om man inte kan lägga så mycket pengar för att prova nya produkter, så har man liksom testat det innan.
Jag tyckte om min förra box men den här slår nog den faktiskt. Beställde även hem mane n' tail schampo och balsam, på pojkvännens begäran haha. Fick två små prover av det i den förra.
En liten review kommer när jag provat allt.
 
Produkterna hittar ni i denna listan:
Ilamasqua Mini contouring gel sculpt, silhoutte
Hikari Eye shadow quad in tonya
Christophe Robin Cleansing volumizing paste
Lookfantastic Unicorn eye shadow brush
Decléor Hydra floral anti-pollution hydrating gel-cream
Eve Lom Cleanser and muslin cloth
Lolly Elderflower flavour
 
Boxen hittar du HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0