Torsdag / 7 september

Känner att jag haft någon obsession över mina nya skor, mina balla leggings från Zara och mammas gamla jeansjacka. Igår var det lite kyligt så jag slängde på mig min underbara gosiga stickade tröja. Den fick jag i julklapp av Emil förra eller förrförra julen, den är iallafall från hööks. JH collection. Jag verkligen älskar JH, prisvärt och snyggt har ju givetvis inte den på mig i stallet haha. Och väskan har jag köpt på second hand för nåt år sedan.
Har ju inte gjort sådär jättemycket nu när jag har varit sjukskriven, mest legat och glott film hela dagarna. Man mår ju fruktansvärt dåligt av det egentligen pch jag bara skjuter på saker och ting. Men nu ska jag ta tag i lite tvätt ochn äta lite lunch. Blir nog lite bättre på att få saker gjort när jag börjar jobba igen nästa vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Fanny heter jag, är 21 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän Emil. Tog studenten 2017 och har äntligen börjat livet på riktigt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse. Foto och mode är även två andra intressen jag har. På min blogg kan du läsa om mina knasiga tankar och annat vardagsflum. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!

RSS 2.0